The Gift Of Illness

CONTACT

The Gift of illness richt zich op het geven van inzicht in hoe we met ziekte kunnen omgaan. Duurzame te genezing vinden door te focussen op de ‘waarom’-vraag. Als je de kern van de ziekte vindt, kun je directe genezing vinden. Hoewel er veel benaderingen zijn om genezing te vinden, richt The Gift of illness zich op genezing door ons bewust te worden van waarom we doen wat we doen, denken wat we denken, bepaalde emoties hebben en geloven wat we geloven. Door zelfonderzoek kan ziekte een katalysator zijn het onbalans op te lossen, ons bewustzijn te verruimen en bevrijding te vinden van het lijden. Om los te laten en je over te geven aan wat is, kan magische fysieke genezing plaatsvinden, ook wel spontane genezing genoemd.

Door middel van korte en lange documentaires worden mensen hun ervaringen in beeld gebracht, zodat andere mensen inspiratie en genezing kunnen vinden.

Heeft u een cadeau van ziekte ervaren? Wilt u financieel bijdragen? Of wilt u/uw organisatie graag samenwerken? U kunt contact opnemen via e-mail.

EMAIL

info@thegiftofillness.com